5 INOVATIVNIH POLNILCEV ZA POPOTNIKE

0
690
ogledov
Večnamenski polnilec ADVENTURE ULTRA

Vsi, ki radi potujete in veliko svojega časa preživite v hotelskih sobah, na vlakih ali letališčih veste, kako zapleteno je lahko iskanje proste električne vtičnice, ki jo potrebujete za polnjenje računalnika, telefona, fotoaparata ali drugih elektronskih pripomočkov. Življenje vam lahko olajša teh pet inovativnih polnilcev za popotnike.

LAER VEČNAMENSKA TORBICA/POLNILEC ZA PRENOSNI RAČUNALNIK

Cena: od 110£

LEAR torbica in polnilec za prenosni računalnik v enem.
LEAR torbica in polnilec za prenosni računalnik v enem.

Zanimiva torbica, ki je ob enem tudi polnilec in priročna podloga za prenosni računalnik, je delo podjetja ARROE. Trenutno je na voljo na spletni strani KickStarter, kjer lahko naročite različne komplete. Predvidoma bo izdelek dostavljen v marcu 2018.

LAER torbica/polnilec je izdelek, ki bo popotnikom močno olajšal uporabo prenosnika na poti. Prostorna torbica, v katero lahko shranite prenosni računalnik, telefon in še kakšno malenkost, je tudi polnilec z USB 3 izhodi, preko katerih lahko obenem napolnite prenosni računalnik, telefon, tablico. Seveda pa se lahko odločite, da boste računalnik napolnili brezžično. Poleg tega lahko preko mobilne aplikacije vklopite opcijo sledenja za torbico (in s tem tudi svoj prenosnik) ter se tako zavarujete pred izgubo ali tatvino.

SOLARNI POLNILEC AUKEY

Cena: 69,99$ znižano na 55,99$ (za pošiljanje v Slovenijo se je potrebno dogovoriti)

AUKEY solarni polnilec
AUKEY solarni polnilec.

Polnilec, ki ga bodo cenili predvsem ljubitelji narave in aktivnosti na prostem. Solarni polnilec AUKEY 14W ali 21W ima dva USB 2 izhoda, preko katerih lahko napolnite mobilni telefon ali tablico. Lahko se pohvali tudi z zaščito, ki preprečuje možnost kakršnihkoli okvar ali poškodb.

Solarni polnilec je zasnovan tako, da ga lahko preprosto zložite in pospravite v svoj nahrbtnik. Kadar ga želite uporabiti pa ga enostavno namestite na svoj nahrbtnik ali na druge površine, kjer lahko kar najbolj izkoristite moč sončnih žarkov.

VEČNAMENSKI POLNILEC ADVENTURE ULTRA

Cena: 129,99$

Večnamenski polnilec ADVENTURE ULTRA.
Večnamenski polnilec ADVENTURE ULTRA.

Nekoliko večji večnamenski polnilec Adventure Ultra je odličen za tiste, ki na svoja potovanja vzamete večje število elektronskih naprav. Z enim samim polnilcem boste lahko napolnili svoj računalnik, mobilni telefon in tablico oziroma vse naprave, ki jim zadošča polnjenje z močjo do 45 W.

POLNILEC IN LUČKA V ENEM

Cena: 29,99$ (za pošiljanje v Slovenijo se je potrebno dogovoriti)

Polnilec in lučka v enem, Pronto USB.
Polnilec in lučka v enem, Pronto USB.

Različni prenosni polnilci za mobilne telefone so na trgu že dolgo in očitno je, da je borba za kupce izzvala nekatere zelo zanimive nadgradnje njihove običajne funkcije. V tem primeru bo vaš polnilec, s katerim lahko hkrati polnite dva mobilna telefona, tudi svetilka.

Polnilec se ponaša z nekoliko manjšimi merami, brez težav ga lahko pospravite v žep, a izredno zmogljivostjo. Ima dva 2,4A USB priključka in en 2A mikroUSB priključek. Obkroža ga 13 led lučk, poleg tega pa lahko preprosto vklopite tudi večjo svetilko.

AMPY MOVE

Cena: redna cena 99$, trenutno razprodaja po ceni 49,99$

Inovativni polnilec AMPY.
Inovativni polnilec AMPY.

AMPY MOVE je prvi polnilec, ki za polnjenje elektronskih naprav izkoristi vašo lastno energijo. Majhna, a izredno inovativna napravica omogoča, da si jo med opravljanjem telesne aktivnosti pritrdite na roko ali nogo ter tako preko svojega gibanja napolnite mobilni telefon.

Polnilec je zaščiten pred potenjem, ima prijetno mehko površino in en USB izhod. Napolnili ga boste preko aktivnosti, kot so hoja, tek, kolesarjenje in druge. Ena ura telesne aktivnosti bo najverjetneje zadoščala za 1 uro aktivne uporabe telefona, do 5 ur mirovanja telefona in do 24 ur uporabe pametne ure. Če vam zmanjka idej za telesno aktivnost vam bo pri tem pomagala mobilna aplikacija AMP+.

ODGOVORITE

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime