5 NAJBOLJŠIH APLIKACIJ ZA NAČRTOVANJE POTOVANJA

0
2362
ogledov
Aplikacije za načrtovanje potovanja

Pri načrtovanju potovanja je potrebno pomisliti na zares ogromno stvari. Pri organizaciji izletov in ogledu glavnih znamenitosti vam lahko pomagajo spodnje aplikacije, s pomočjo katerih boste v vsakem kraju brez težav našli zanimive dejavnosti. Poglejte si pet najboljših aplikacij za načrtovanje potovanja.

TRIPADVISOR

Aplikacija TripAdvisor
Aplikacija TripAdvisor

Dobro poznana spletna stran TripAdvisor navdušuje tudi z mobilno aplikacijo, ki deluje na podoben način. Znotraj aplikacije lahko najdete zares ogromno zbirko ocen različnih hotelov, restavracij in znamenitosti, ki so jih dodali drugi uporabniki. Ocene, skupaj s slikami in nujno potrebnimi informacijami, so vam na voljo z le nekaj kliki.

Mobilna aplikacija TripAdvisor je odlična tudi pri iskanju prostega hotela, za hitre rezervacije in preprosto načrtovanje ogledov znamenitosti. Zahvaljujoč veliki bazi podatkov ne boste nikoli več zgrešili najbolj pomembnih znamenitosti.

Aplikacija je na voljo brezplačno, tako za Android sistem kot iPhone.

 

TRIPOMATIC

Aplikacija Tripomatic.
Aplikacija Tripomatic.

Izredno preprosta aplikacija podjetja Tripomatic, ki se sicer uradno imenuje Sygic Travel (Maps Offline &) Trip Planner, vam bo močno olajšala načrtovanje vašega prihajajočega potovanja. Vse kar morate storiti je, da izberete kraj, v katerega boste potovali in odprla se vam bo mapa z vsemi znamenitostmi mesta. Sami lahko izberete, katere znamenitosti si želite ogledati in oblikujete svoj lastni načrt za raziskovanje mesta.

Da bi bila izbira znamenitosti še lažja, so dodani tudi kratki opisi vseh znamenitosti, osnovni podatki (spletna stran, telefonska številka in Facebook stran) ter odpiralni čas. Tudi aplikacija Tripomatic omogoča rezervacijo hotelov, letov in storitve rent-a-car.

Aplikacija Tripomatic oziroma Sygic Travel (Maps Offline &) Trip Planner je na voljo brezplačno, za Android in iPhone. Svoje potovanje pa lahko načrtujete tudi na spletni strani.

GOOGLE TRIPS

Aplikacija Google Trips.
Aplikacija Google Trips.

Brezplačna aplikacija Google Trips vam bo pomagala pri načrtovanju enodnevnih in poldnevnih izletov in ogledov krajev, v katere potujete. Aplikacija vam bo, s pomočjo podatkov iz vašega gmail računa in poštnega predala, avtomatsko oblikovala in predlagala načrte za raziskovanje destinacije in za ogled glavnih znamenitosti.

Aplikacija ima številne prednosti – odlično deluje brez internetne povezave, ima veliko bazo podatkov in sama preračuna čas, ki ga potrebujete za pot od ene znamenitosti do druge. Brezplačna aplikacija Google Trips je na voljo za Android in iPhone.

 

TRIPHOBO

Aplikacija Triphobo.
Aplikacija Triphobo.

Aplikacija TripHobo bo za vas oblikovala najbolj primerno pot, ki vas bo vodila mimo vseh znamenitosti, ki ste jih izbrali oziroma ki so vredne ogleda. Poleg tega, da boste lahko v aplikaciji izdelali popoln potovalni načrt za svoje individualne želje, boste lahko tega delili tudi s svojimi prijatelji.

Velika prednost aplikacije je tudi, da lahko izbere že izdelane potovalne načrte, ki so jih oblikovali drugi popotniki. Njihove načrte lahko z nekaj preprostimi kliki povsem prilagodite lastnim željam. Na spletni strani lahko najdete tudi blog s predlogi za vaše naslednje potovanje in hotele, ki jih lahko preko aplikacije tudi rezervirate.

Tudi aplikacija Triphobo je na voljo tako za Android kot za iPhone.

ROADTRIPPERS

Aplikacija Roadtrippers
Aplikacija Roadtrippers.

Aplikacija Roadtrippers je odlična za vse, ki načrtujete potovanje za več oseb. Svoj potovalni načrt boste namreč lahko brez težav delili s svojimi sopotniki, ki bodo lahko dodali svoje predloge. Poleg tega boste lahko v aplikaciji našli številne manj poznane znamenitosti, lokalne restavracije in skrite kotičke.

Delovanje aplikacije je zelo preprosto. Vse kar morate storiti je, da izberete začetno in končno točko svojega potovanja, aplikacija pa vam sama predlaga katere znamenitosti se splača pogledati na poti. Seveda lahko sami izberete dodatne znamenitosti ali odstranite nezanimive predloge.

Tudi aplikacija Roadtrippers je na voljo za Android in iPhone.

ODGOVORITE

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime