PET NAJBOLJŠIH SPLETNIH STRANI ZA ISKANJE LETALSKIH KART

0
4081
ogledov
Najboljše spletne strani za iskanje letalskih kart

Iskanje letalskih kart je lahko izjemno stresno, saj se cene spreminjajo dnevno, če ne celo urno. Zaradi tega se splača, da se po pomoč zatečete k različnim aplikacijam in spletnim stranem, ki vam bodo omogočile, da boste vedno obveščeni o aktualnih cenah, akcijski ponudbi ali da boste na svoj e-mail prejeli obvestilo o tem, da se je cena letalskih kart znižala.

Skyscanner

Skyscanner je zagotovo ena izmed najbolj znanih spletnih strani, na kateri lahko poiščeteponudbe letalskih kart. Preprost iskalnik, ki vam omogoča primerjavo cen letov iz številnih letališč, glede na letalske družbe in dneve v mesecu, sodi med najbolj priljubljene pripomočke za načrtovanje potovanja. Prednost iskalnika je, da lahko primerjate cene letov v obdobju celega meseca in tako najdete najbolj ugodne lete ali nastavite alarm, ki vas bo opozoril na znižanje cene.

Velika slabost spletne strani Skyscanner je, da ne vsebuje ponudbe nizkocenovnih letalskih prevoznikov, zaradi česar se splača cene letalskih kart znotraj Evrope preveriti tudi preko drugih spletnih strani ali aplikacij. Poleg letalskih kart lahko na strani preverite tudi ponudbo hotelov in storitev rent-a-car.

Skyscanner_iskanje letalskih kart
Spletna stran Skyscanner.

Poceni letalske karte

Poceniletalskekarte.si je slovenska spletna stran, na kateri boste odkrili številne odlične ponudbe letalskih kart in iskalnik letalskih kart. Velika prednost strani je, da je v slovenskem jeziku in da ponuja številne uporabne nasvete za vse, ki niste najbolj vešči potovanj z letalom.

Vsi tisti, ki ste glede svojih potovanj bolj fleksibilni, boste zagotovo cenili aktualno ponudbo ugodnih letalskih letov, ki so jih za vas oblikovali uredniki strani. Z vpisom na prejemanje novic lahko sveže ponudbe prejmete kar v svoj e-poštni nabiralnik in se na podlagi najbolj ugodnih ponudb lažje odločite, kam boste potovali v prihodnosti.

Poceniletalskekarte_iskanje letalskih kart
Slovenski spletni iskalnik poceniletalske.si.

Kayak

Kayak je odlično spletno orodje za vse, ki ne veste točno kam bi potovali. Če imate omejene finance in iščete destinacijo, ki jo lahko s prihranjenim denarjem obiščete, je ta iskalnik letalskih kart pravi za vas.

Spletna stran in aplikacija Kayak delujeta tako, da izberete letališče iz katerega želite leteti in čas v katerem želite potovati (lahko izberete mesec, letni čas ali vse termine). Na podlagi vstavljenih kriterijev boste videli vse destinacije, ki jih lahko v tem času dosežete iz izbranega letališča, vključno s cenami letalskih kart. Tako lahko povsem enostavno vidite, katero destinacijo se vam splača obiskati.

Kayak_iskanje letalskih kart
Kayak je odličen za tiste, ki še nimate izbrane destinacije.

Hopper

Hopper_iskanje letalskih kartpng
Aplikacija Hopper vas bo obvestila o primernem času za nakup letalskih kart.

Aplikacija Hopper je odličen potovalni pripomoček, ki ga bodo cenili vsi, ki redno iščejo ugodne letalske karte. Na voljo je tako za Android, kot iPhone mobilne naprave in deluje tako, da vam sporoči najboljši čas za nakup letalske karte oziroma vas opozori, če se je cena karte znižala.

Aplikacija Hopper deluje tako, da izberete destinacijo, v katero bi želeli leteti, čas potovanja in odhodno letališče (na primer let iz Ljubljane v Anglijo, maja prihodnje leto). Aplikacija vam pokaže trenutne cene in vam svetuje, ali se splača karto kupiti sedaj, ali je bolje še nekoliko počakati z nakupom. Če karte še ne boste kupili lahko v aplikaciji nastavite alarm, ki vas bo obvestil, da se je cena karte znižala oziroma da je pravi čas za nakup.

Skiplagged

Aplikacija in spletna stran Skiplagged bosta verjetno bolj ustrezali nekoliko bolj izkušenim popotnikom. Iskalnik namreč deluje tako, da ne išče le ugodnih letalskih kart v danem trenutku, temveč tudi lete, pri katerih je vaša želena destinacija le vmesni postanek.

Takšni leti so običajno nekoliko cenejši kot direktni leti do te destinacije. Čeprav je takšen način iskanja potovanj zelo priljubljen, je povezan s kar nekaj drobnega tiska in je bolj primeren za nekoliko bolj izkušene popotnike.

Sicer pa je Skiplagged izjemno pregleden in uporaben za iskanje letalskih kart. V aplikaciji ali na spletni strani lahko poiščete želene letalske karte, najdete aktualne ponudbe ugodnih letov in nastavite opomnike za padce cen. Poleg tega lahko spremljate gibanje cen ter tako ugotovite najugodnejši čas za načrtovanje potovanja.

Skiplagged_iskanje letalskih kart
Tudi Skiplagged je zelo pregledna spletna stran.

Katero spletno stran pa vi uporabljate za iskanje letalskih kart? Zaupajte nam v komentarjih!

ODGOVORITE

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime