UGODNA DARILA ZA ORGANIZIRANE POPOTNIKE

0
1445
ogledov
UGODNA DARILA ZA ORGANIZIRANE POPOTNIKE

V vaši družbi se zagotovo najde kdo, ki obožuje potovanja. Še ne veste kaj bi mu letos podarili za prihajajoče praznike? V nadaljevanju spoznajte nekaj najbolj zanimivih izdelkov, ki so v letu 2017 obnoreli popotnike in ljubitelje potovanj posebno tiste bolj organizirane! Navdušite prijatelje s svojo inovativnostjo!

Potovalna kozmetična torbica

Ja, vsak popotnik potrebuje kozmetično torbico. Morda mislite, da je kozmetična torbica nekaj, kar je zelo preprosto izbrat in zares ni pomembno, katero kozmetično torbico vzamete na potovanje. A to še zdaleč ni res.

Iz skupine običajnih kozmetičnih torbic izstopa »prenosni organizator kozmetike«, ki se ponaša z odlično premišljeno zasnovo. Nepremočljiva kozmetična torbica ima dovolj prostora za vse kozmetične izdelke, ki se jih lahko preprosto organizira v različne prostore. Poleg tega se lahko torbico obesi na vrata ali druge obešanke v kopalnice – ker so med potovanji kopalnice z zadostnim prostorom za odlaganje stvari redke!

Cena: 10,96 £

Zaščita za potni list in osebne dokumente

Čudovita in izjemno uporabna zaščita, namenjena shranjevanju potnega lista, osebnih dokumentov in kartic, bo razveselila vsakega pravega popotnika. Varnost je na potovanjih še posebno pomembna; samo predstavljajte si, da bi na drugem koncu sveta ostati brez osebnih dokumentov! Zato je nekatere dokumente pametno shranjevati ločeno od gotovine in kreditnih kartic, ki jih potrebujete vsak dan. Ta zaščita za shranjevanje potnega lista in kartic oziroma dokumentov omogoča, da svoje najpomembnejše dokumente hranite ločene in skrite v svojo prtljagi, daleč stran od potencialne nevarnosti.

Cena: 29,99 £ 10,99 £

Potovalna torbica za organizacijo kablov

Poleg najnujnejše prtljage v vašem kovčku ne sme manjkati tehnične opreme – od mobilnega telefona, do polnilcev in računalnika? Verjetno ste že nekajkrat izgubili živce z iskanjem primernega kabla in z odvezovanjem zavozlanih slušalk. Temu se lahko na prihodnih potovanjih izognete s potovalnim organizatorjem za kable!

V organizatorju je več kot dovolj prostora za več USB kablov, slušalk, dodatnih kartic za vaš fotoaparat ali telefon ter za vse druge nujno potrebne priključke.

Cena: 13,99 £ 12,99 £ 6,99 £

Potovalna denarnica

Zakaj bi se morala potovalna denarnica razlikovati od običajne denarnice? Ker popotniki potrebujejo več prostora! Simpatična večnamenska popotniška denarnica je dovolj velika, da lahko v njej shranite vse pomembne potovalne dokumente – letalsko karto, potni list, mobilni telefon, vizitke z naslovi turističnih namestitev in podobno. Ne zapravljajte več časa z iskanjem dokumentov, ki jih nujno potrebujete!

Cena: 28,00 £ 12,99 £

 

Torbice za organizacijo prtljage

Set torbic za organizacijo oblačil v kovčkih bodo takoj vzljubili vsi tisti popotniki, ki se na potovanje radi odpravijo organizirani in ki preprosto sovražijo konstantno iskanje svojih najljubših oblačil. V setu se nahaja 7 organizatorjev – trije kvadratni organizatorji so namenjeni oblačilom, tri manjše potovale vrečke so odlične za spodnje perilo in za umazano perilo, ena torbica pa je namenjena dodatnemu paru čevljev. In kar naenkrat vaš kovček ne bo labirint zmečkanih oblačil!

Cena: 15,99 £  9,99 £

ODGOVORITE

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime