6 POPOTNIŠKIH DARIL ZA DOM IN POTOVANJA

0
1241
ogledov
popotniška darila za dom in potovanja

Zagotovo ste že kdaj pomislili, da bi bilo odlično najti darila, ki bi jih lahko podarili svojim prijateljem in prijateljicam, ki obožujejo potovanja, a bi jih lahko uporabljali tudi v času, ko ne potujejo. Predstavljamo vam 6 popotniških daril, ki bodo uporabna tako na potovanjih, kot doma!

Potovalni dnevnik

Zanimiv potovalni dnevnik je odlično darilo za vse ljudi, ki radi potujejo. Preprost, a iznajdljivo izdelan dizajn notranjih strani dnevnika je odličen za sprotno zapisovanje glavnih lastnosti obiskanih destinacij, ali za dopisovanje najbolj zanimivih potovalnih dogodivščin, ko ste že v ponovnem zavetju domačega naslonjača.

Cena: 16,95 $ 13,84 $

Verižica prijateljstva za popotnice

Vedno, ko se vaša prijateljica odpravi na daljše potovanje, jo neizmerno pogrešate, kajne? Zakaj ji ne bi tega povedali s simpatičnim kompletom dveh verižic prijateljstva, ki je namenjen prav navdušenim popotnicam. V kompletu verižic se nahajata dve simpatični verižici, ena nosi napis I`ll Be Waiting in druga napis I`ll Be There.

Cena: 8,95 £

Organizator in shranjevalec nakita

Nakit je pomemben del prtljage večine žensk in ni hujšega, kot v zadnjem trenutku izbirati kose nakita, ki jih še lahko spravite med svojo prtljago, nato pa na potovanju ugotoviti, da se je nakit izgubil med oblačili ali da ste spakirali verižico, ki se ne ujema z izborom oblačil.

Takšnim stvarem se boste lahko izognile s tem čudovitim organizatorjem in shranjevalcem nakita. Njegova inovativna oblika omogoča, da ga uporabljate tako doma, kot tudi na potovanji. Tako bo ves vaš nakit vedno na varnem mestu!

Cena: 12,99 £

Knjiga A Journey Through Every Country in the World

Nekoliko neobičajna knjiga, A Journey Through Every Country in the World, dobro poznanega podjetja Lonely Planet vsebuje kratke in zanimive opise vseh držav sveta. Takšen kratek pregled je odličen za načrtovanje vašega naslednjega oddiha oziroma za hitro poučitev o državi, v katero ravnokar potujete.

Cena: 26 £

Scratch Map Travel Edition

Izjemen dodatek za vsakega pravega popotnika, ki je letos požel že kar nekaj zanimanja, je čudoviti Scratch Map Travel Edition. Gre za preprosto mapo sveta, na kateri lahko spraskate območje države, ki ste jo že obiskali. Tako se bo običajna mapa po vsakem vašem potovanju spremenila v vedno bolj barvito mapo, ki bo brez dvoma odlično dopolnila vaše stanovanje!

Cena: 11,95 £ 11,90 £

Počivalnik za noge

Še en odličen izdelek, ki ga bodo lahko ljubitelji potovanj s pridom uporabljali tako na potovanjih, kot tudi doma, je počivalnik za noge. Ta preprosti viseči nastavljivi počivalnik je izdelan tako, da ga lahko povsem preprosto obesite na stol na avtobusu ali pod pisalno mizo, nato pa nanj naslonite utrujene noge. Takoj boste občutili, kako se utrujenost zmanjšuje in kako sproščeno postaja vaše telo. Nič več utrujenih nog – ne doma, ne na potovanjih!

Cena: 10,99 £

ODGOVORITE

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime