OBVEZNA OPREMA ZA ZIMSKA POTOVANJA

0
308
ogledov
OBVEZNA OPREMA ZA ZIMSKA POTOVANJA

Potovanje v zimskem času je lahko odlična priložnost za opazovanje čudovitih zimskih pokrajin, za uživanje v zimskih športih in za raziskovanje mest, ki so v poletnih mesecih prevroči ali preveč natrpani. Vendar pa vas lahko med zimskim potovanjem pričakajo nizke temperature, proti katerem se lahko najlažje borite s toplim napitkom!

Zato si v nadaljevanju oglejte, kateri pripomočki za pripravo kave ali čaja, sodijo na seznam Obvezna oprema za zimska potovanja!

King Do Way termo steklenica

Izredno koristen pripomoček za vse, ki načrtujete zimsko potovanje, a niste največji ljubitelji mraza, je ta simpatična King Do Way termo steklenica, v kateri bosta vaš čaj ali kava ostala topla tudi več kot 6 ur. To je zares obvezen pripomoček za vse, ki želite svoj topli čas piti tudi med raziskovanjem mesta ali ko se odpravite na slikanje zasnežene pokrajine.

Ta termo steklenica je prijazna zdravju, saj ne vsebuje BPA plastike, je odporna na udarce in na poškodbe ter zelo trpežna.

Lončki za tople napitke

Lončki za tople napitke so zares nujen pripomoček za vse popotnike – ne le tiste, ki potujete v zimskem času, temveč tudi za vse, ki običajno bivate v nekoliko cenejših hotelih, kjer so večinoma na voljo le plastični kozarčki, pa tudi za vse, ki se na potovanja radi odpravljate z avtomobilom.

Na spletu lahko najdete zelo veliko različnih lončkov, ki se ponašajo z nekaterimi zares čudovitimi poslikavami. Jaz popotnikom priporočam nakup tega Atlas lončka –  ali lončkov »Grumpy«. Vsi lončki so izdelani iz porcelana, zelo trpežni in primerni za prenašanje vročih napitkov. Na zgornji strani imajo silikonsko pokrivalo, ki omogoča pitje brez polivanja.

Preprosta izdelava kave

Obožujete kavo? Če brez tega omamnega napitka preprosto ne morete začeti dneva veste, kako težko je na potovanjih najti dobro kavo in še posebno, kako težko je najti zadostne količine kave, ravno takrat, ko bi jo najbolj potrebovali. Zaradi tega je del obvezne opreme za vsako potovanje, še posebno pa za zimsko potovanje, kateri od spodnjih potovalnih pripomočkov za pripravo lastne kave.

All in One Paperless Travel Brewer je odličen pripomoček, s katerim boste lahko izdelali svojo lastno kavo iz prav tiste kavne mešanice, ki jo uporabljate doma. Na zgornjem delu tega izdelovalca kave je prostor za kovinski filter, v katerega stresete mleto kavo, nato pa čeznjo polijete vročo vodo. S tako imenovano »drip metodo« se bo v spodnjem delu izdelovalca (ki je tudi prav priročen kozarec) nabral vaš najljubši topli napitek.

Na podoben način deluje tudi Minipresso NS le da je ta namenjen izdelavi kave s pomočjo Nespresso kapsul. Enostavni, prenosljivi in majhni izdelovalec kave je odličen pripomoček, ki ga bodo takoj vzljubili vsi, ki niti na potovanju ne morejo brez okusa kave iz njihovega domačega kavnega avtomata.

Popotniški set za tople napitke

Da se boste lahko pogreli na vsakem vašem potovanju, bo poskrbel ta prenosni popotniški set za kavo ali čaj. V setu se nahaja vse, kar potrebujete, da lahko vi in vaša boljša polovica ali popotniški kolega nemoteno uživata v toplem napitku, ne glede na to, kje se nahajata. Vsebuje: veliko termo steklenico za vročo vodo, dve kovinski skodelici, dve manjši posodi, dve mali žlički, švicarski nož in dve krpi. Vse skupaj je shranjeno v izjemno vzdržljivem pakiranju iz poliestra, ki bo preostalo prtljago zaščitil pred kakršnimi koli politji znotraj torbe oziroma vam bo omogočil, da svoj novi kos obvezne opreme za zimska potovanja nemoteno nosite s seboj.

Kateri od omenjenih izdelkov vas je najbolj prepričal? Za več podobnih objav se prijavite na naše e-novice!

Prijava Tripemento

ODGOVORITE

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime