TOP APLIKACIJE ZA SMUČARJE

0
370
ogledov
Top aplikacije za smučarje

Preverite teh pet top aplikacij za smučarje, ki bodo povsem spremenile vaše smučarske oddihe ter vam omogočile, da povsem preprosto sledite razdaljam, ki ste jih presmučali v določenem dnevu ali na dopustu, da si zabeležite kje vse ste smučali ali deskali ter svoje največje avanture delite s svojimi prijatelji.

Ski School

Če ne sodite med najbolj izkušene smučarje, a bi radi svoje znanje postopoma izboljšali, pri tem pa ne želite zapravljate denarja za predrage smučarske šole, vam lahko pomaga aplikacija Ski School. Gre za zanimivo aplikacijo oziroma za celo vrsto aplikacij, ki so oblikovane tako, da jih lahko uporabljajo smučarji, ki želijo izboljšati svoje smučanje, ne glede na njihovo predznanje in izkušnje.

Znotraj aplikacije boste našli kar nekaj zanimivih funkcij, kot je analiza smučanja, primerjava smučanja, dodelane lekcije za učenje in izboljšanje smučanja ter pripomočke, s katerimi si boste še lažje zapomnili osvojene lekcije. Na voljo je za iOS naprave.

Trace Snow

Aplikacija Trace Snow
Aplikacija Trace Snow.

Aplikacija Trace Snow sodi med najbolj priljubljene brezplačne aplikacije med smučarji in ljubitelji deskanja. Uporabnikom omogoča, da natančno spremljajo različne vidike svojega dneva na smučišču – hitrost, čas, razdaljo, kalorije in številne lastnosti njihovih skokov, ki jih opravijo med smučanjem ali deskanjem.

Aplikacija vam omogoča tudi, da svoje meritve delite s svojimi prijatelji. Ta aplikacija je bila celo razglašena za najboljšo aplikacijo leta po izboru revije Men`s Health. Na voljo je tako za operacijske sisteme Android kot tudi iOS.

Slopes

Aplikacija Slopes pa bo kmalu postala nezamenljiv brezplačni pripomoček za vse ljubitelje smučanja. Ta aplikacija namreč omogoča, da posnamete svoje užitke na belih strminah ter svoja poročila o smučanju in uživanju delite s svojimi prijatelji in družinskimi člani.

V čem se ta aplikacija razlikuje od preostalih aplikacij, ki omogočajo snemanje in beleženje vaših smučarskih podvigov? Ustvarjalci trdijo, da je izredno varčna z baterijo tako, da boste lahko ob začetku smučanja pritisnili gumb za snemanje, nato pa na svoj telefon preprosto pozabili. In ko boste zvečer znova pogledali aplikacijo, boste v njej našli vse pomembne informacije o vašem dnevu.

Aplikacija Slopes je na voljo le za iOS operacijske sisteme.

Winter Survival Kit

aplikacija Winter Srvival Kit
Aplikacija Winter Srvival Kit.

Mobilna aplikacija, ki bi lahko postala vaš najboljši prijatelj v primeru težav je aplikacija Winter Srvival Kit. Gre za dokaj preprosto, a izredno uporabno aplikacijo, s katero lahko poiščete svojo trenutno lokacijo, pokličete pomoč, o težavah obvestite svoje prijatelje ali družino ter celo izračunate, kako dolgo lahko sedite v prižganem avtomobilu ne da bi se zastrupili.

Gre za eno izmed bolj zanimivih aplikacij, ki ponuja številne uporabne funkcije, ki bi lahko v številnih primerih predstavljale razliko med resnim zdravstvenim stanjem in nedolžno nesrečo, ki lahko vsakega od nas preseneti na zimskem oddihu v nepoznanem okolju.

FatMap

Aplikacija FatMap pa je odlična ideja za vse, ki se želite na smučišče odpraviti pripravljeni. V aplikaciji boste našli podrobne satelitske posnetke terena in smučišč, med katerimi lahko izbirate, vključno z vsemi potrebnimi podatki o progah, ki jih lahko preizkusite.

Aplikacija vam omogoča, da z enim samim klikom dobite vse potrebne informacije, kot je naklon terena, višina in zahtevnost proge. Imetniki plačljivih pro in premium različic pa boste lahko uživali tudi v dodatnih funkcijah, kot je tudi opozarjanje na nevarnost plazov.

Aplikacija FatMap je na voljo tako za računalnike, kot tudi tablice in mobilne telefone.

Prijava Tripemento

ODGOVORITE

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime