5 TOP GLASBENIH FESTIVALOV POLETJA 2018

0
552
ogledov
5 top glasbenih festivalov poletja 2018

Letošnje poletje obljublja kar nekaj izjemno zanimivih in norih dogodkov, ki se bodo odvijali tudi v neposredni bližini Slovenije. Med temi bi se morali vsi ljubitelji elektronske glasbe poleti odpraviti vsaj na teh 5 top glasbenih festivalov!

ELECTRIC LOVE, 5.-7.7.2018

V začetku julija bodo elektronski ritmi tresli kar dve okoliški državi – Avstrija in Hrvaška. Pestro poletno dogajanje se bo začelo v Avstriji, natančneje v bližini mesta Salzburg, kjer se bo odvijal festival Electric Love. V treh dneh se bo na štirih glavnih odrih zvrstilo več kot sto glasbenih izvajalcev, ki bodo brez dvoma dodobra razgreli festivalsko ozračje.

ULTRA EUROPE, 6.-8.7.2018

Dan za pričetkom zgoraj omenjenega festivala, se bo pestro dogajanja začelo tudi na Hrvaškem. En izmed najbolj priljubljenih festivalov zadnjih let, Ultra Europe v Splitu, bo tudi letos gostil kar nekaj izjemnih imen elektronske glasbene scene. Med nastopajočimi, ki bodo na noge dvignili hrvaško obalo, bosta letos tudi David Guetta in Afrojack.

FESTIVAL EXIT, 12.-15.7.2017

Tudi Novi Sad bodo julija zatresli ritmi elektronske in reggae glasbe. Med bolj prepoznavna imena, ki bodo zabavala obiskovalce Srbije, sodijo David Guetta, French Montana in Martin Garrix, manjkalo pa ne bo niti drugih odličnih ustvarjalcev. Najbolj zvesti obiskovalci Festivala Exit zagotovo veste, da je poletni festival v Novem Sadu en od petih festivalov Exit, ki se odvijajo že vse od marca in se bodo zaključili konec avgusta, s festivalom Sea Dance v Črni Gori.

TOMORROWLAND, 20.-22.7 in 27.-29.7.2018

Brez dvoma en izmed vrhuncev poletja, Tomorrowland, se bo julija znova vrnil v Belgijo. Tudi letos ne bo manjkalo norega dogajanja in top DJ-ev, ki bodo poskrbeli za nepozabno poletno dogajanje. Že tradicionalno bo en izmed največjih glasbenih festivalov na svetu potekal v mestu Boom v Belgiji, obiskovalce pa bo pričakalo kar 16 prizorišč.

SZIGET FESTIVAL, 8.-15.8.2018

Prestolnico Madžarske bo tudi letos prebudil en izmed top festivalov na svetu, Festival Sziget. V sredini avgusta bo otoček v središču Budimpešte obiskalo kar nekaj najbolj vročih imen tuje glasbene scene, med katerimi ne bo manjkalo izvajalcev različnih glasbenih stilov. Festival slovi po izjemnem nočnem dogajanju ter po številnih dnevnih prireditvah in delavnicah, ki garantirajo zabavo v vsakem trenutku festivala.

ODGOVORITE

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime